Hvem er Søren?

Det vigtigste

Jeg har arbejdet med mennesker i mere end 30 år. Gennem disse år har jeg udviklet ”360° – værktøjskassen”, fordi jeg har erfaret at store mål nås, hvis vi har det samme sprog og de samme værktøjer til relationer, kommunikation og samarbejde.

Jeg får ting til at lykkes ved at være skarp på sammenhængen mellem relationer, strategi og vision og altid med humor som min tro følgesvend. Når målet er sat har jeg fokus på hvilke skridt, der skal tages for at tingene lykkes.

Jeg tror på, at vi alle har noget at byde på, uanset hvor vi kommer fra eller hvad vi kommer med. For mig er det vigtigt, at få mine medmennesker til at føle, at de bliver set, hørt, mødt og forstået. Jeg møder alle med nærvær, autencitet, humor og kærlighed. Jeg er drevet af at få den enkelte, teamet og hele afbejdspladsen til at lykkes.

Det sjove

Jeg bruger ofte citater og ordsprog og laver dem indimellem om: ”kun døde fisk flyder med strømmen”, ”lige børn leger kedelige lege” og kan ofte tilslutte mig citatet afPippi Langstrømpe: ”det har jeg aldrig prøvet før så det kan jeg helt sikkert”.

Jeg kører veteranknallert, har ombygget en campingvogn, bygget en cykel i træ og har klippet mig selv siden jeg var 17 år, med mere eller mindre held.

Det kedelige 

I mit arbejde har jeg været vidt omkring. Jeg har arbejdet som lærer, kontaktperson/familierådgiver, projektleder, leder, forstander, mentor og coach.

Min uddannelsesbaggrund er: Lærer, Leder, NLP Coach, Mentor, Personlig Træner, Spinning-, Fitness-, og Yogainstruktør.


Kontakt

Kontakt direkte: Soeren@360willforce.dk