Foredrag: Mental og fysisk sundhed

Boost jeres trivsel, arbejdsglæde og fællesskab på en og samme gang

Aalborg Firmaidræt

Er du og dine kolleger trætte af en stillesiddende arbejdsdag og en manglende følelse af fællesskab på arbejdspladsen? Så har vi løsningen til jer!

Aalborg Firmaidræt og 360willforce præsenterer et spændende og inspirerende foredrag om fysisk og mental sundhed, effekterne af kollegamotion og adfærdsdesign.

Få en fornemmelse af, hvordan I kan forbedre jeres trivsel og arbejdsglæde ved at integrere en aktiv livsstil og socialt samvær i jeres hverdag. Vores erfarne og kompetente instruktører vil give jer konkrete redskaber til at skabe en sundere og mere aktiv arbejdsplads.

Dette foredrag vil give jer både inspiration og motivation til at tage aktive skridt mod et sundere og mere aktivt arbejdsliv.

Så tag det første skridt og book et møde med Aalborg Firmaidræt og 360willforce så vi sammen kan planlægge dette fantastiske arrangement!

Praktisk info

Tid: 4 timer inklusive let fysisk aktivitet og øvelser

Pris: 10.000 ex. moms.

I uge 41 er der mulighed for at søge om tilskud til foredraget igennem Velliv fonden, men der har vi kun 5 pladser, her er det efter først til mølle-princippet.

Booke dit foredrag enten hos Aalborg Firmaidræt, Anne Louise (info@aalborgfirmaidraet.dk) eller 360willforces (Henrik@360willforce.dk)

Kollegamotion betaler sig