Jill Schleppegrell Sørensen

Jill Schleppegrell Sørensen

Hvem er Jill?

Det vigtigste

Jeg har arbejdet med mennesker i forskellige sammenhænge i mange år. I mange år, hvor jeg skulle igangsætte IT projekter og få det til at fungere, til i dag, hvor jeg arbejder med EQ, mennesker og samarbejde. Det jeg brænder for er at få mennesker til at udvikle sig og trives i deres liv.

Det jeg er dygtigst til, har jeg lært af gode venner, kunder, kollegaer og af mig selv….. At være nærværende og tilstede. Fordi jeg er nysgerrig og gerne vil lære mere. Stædigt og med fokus på en løsning af en given opgave. Jeg er ikke en ”selfmade woman”, men udviklet i dialogen og samarbejdet med andre mennesker.

Det sjove

Når jeg skal slappe af elsker jeg at lege med hurtigttørrende ler. Jeg synes selv jeg er god til at fortæller morfar vitser…. er det sjovt?

Det kedelige

Min baggrund er som virksomhedskonsulent med stor erfaring fra erhvervslivet. Overskrifterne er: Regnskab, bogholderi og revision, IT implementeringer, udvikling og opsætninger, undervisning, salg, projektledelse og ledelse generelt, mødeleder og facilitator, såvel som administrative opgaver. Jeg har været selvstændig i mange år og også haft “chefkasketten” i mindre og større virksomheder.

IT og regnskab har været udgangspunktet i mit professionelle liv i mange år, men det har hele tiden været menneskerne omkring i virksomhederne der har været interessante at få til at lykkes optimalt.

Jeg er uddannet NLP coach og er DISK certificeret hos Persolog.


Kontakt

Kontakt direkte: jill@360willforce.dk og telefon 51 16 28 09