Hvad siger kunderne?

Foredrag

Skal vi også komme forbi din arbejdsplads og give et boost til en personaledag, firmaarrangement eller lignende?

Skal I have et indspark der kan noget?

Et par timers foredrag kan sparke gang i tankerne f.eks. om egen og andres adfærd. Hos Himmerland Boligforening havde vi stort fokus på at stemninger smitter, og at det har DU også et ansvar for.

Himmerlands Boligforenings logo

Udtalelse fra Brian Mosgaard Johansen, byggesagsøkonom og arbejdsmiljørepræsentant, Himmerland Boligforening

”Rigtig mange tak for et super relevant indspark til vores organisation.

Dejligt at møde så energiske foredragsholdere en tidlig fredag morgen. I kradsede lidt i vores ”hverdags-overflade”, og det blev en øjenåbner for mange.

Selv på kun et par timer har I gjort et positivt indtryk for mange kollegaer. At vi alle på en nem og let måde kan have indflydelse på, hvordan indstilling og humør er ved nærmeste kollegaer, var tankevækkende.

Vores fredag fortsatte med højt humør takket være 2 timer i jeres selskab.”

Billeder fra foredrag hos Himmerland boligforening
Hans Aas logo
Video med Jill Schleppegrell Sørensen der fortæller om emnerne for foredraget hos Hans Aa

Hos Hans Aa, fik vi også et par gode timer sammen – læs mere nedenfor:

Mange tak for et spændende og energifyldt foredrag.

Vi blev klogere på vores egen og vores kollegaers adfærd, særligt mange aha oplevelser omkring samarbejde imellem de forskellige profiler. Efterfølgende er illustrationerne blevet printet som en reminder på, hvordan vi er forskellige og hvordan vi bedst taler ind til hinandens profiler.

Det fungerede supergodt, at alle fik deres profil fra mødestart – flere har efterfølgende sat deres profil tydeligt på PC-skærmen, og på den måde bliver vi også mindet om hvordan vi kan styrke samarbejdet ved at tale ind til profilen bag skærmen.

Budskabet om hvordan vi er medansvarlige for vores kollegaers indstilling, stod klart, da jeres høje humør og stemning spejlede sig i forsamlingen, og alle gik fra foredraget med smil og god energi.

Her noget tid efter,  arbejder vi forsat med de værktøjer vi fik til foredraget, og vi vil over tid overveje om vi skal styrke viden om DISK yderligere.

Team Hans Aa

Vi jubler når vores foredrag går rent ind 🙌

Tidligere praktisk gennemslagskraft kursister

Er en dygtig tømrer også en dygtig byggeleder? Er en dygtig revisor også en dygtig leder for revisionsafdelingen? Ofte ender de dygtigste medarbejdere i en virksomhed som ledere i samme virksomhed, fordi de er skarpe, effektive og gode til lige netop dét, de laver. Det er bare ikke ensbetydende med, at de også er skarpe, effektive og gode til at lede andre eller kommunikere med andre! Det kan vi til gengæld hjælpe dem med at blive gennem vores kursus “Praktisk Gennemslagskraft 1”.

Den bedste reklame for os… og den bedste garanti for dig som kunde, er at høre hvad andre har fået med som gevinst, når de har deltaget på en af vores kurser. “What’s in it for me?”: kunne du spørge dig selv om.

Se de positive tilbagemeldinger fra tidligere kursister nedenfor. DE er det levende bevis for at kurset flytter mennesker.

What’s in it for me?

Michael Trabjerg, systemkonsulent
Steen Hougaard Jensen ejer af Forstplant A/S
Tina Kjær Back, selvstændig

Afdelingsleder hos AVAS

Peter Myrrhøj fra AVAS fortæller bl.a.:

👉Vi får værktøjer som kan bruges med en god forklaring på hvordan man bruger dem

👉 Et kursus som det her, bør alle ledere faktisk komme på

👉 Et kursus der også er godt efter en periode, hvor man ikke har det så godt med dig selv, for at få et kæmpe løft

Video med Peter Myrrhøj, afdelingsleder AVAS – Vi har fået rigtig mange værktøjer, som vi kan bruge.
Udtalelse fra Jan Axelsen, afdelingsleder AVAS

Miljøkoordinator hos AVAS

AVAS logp

I videoen siger Helle Bjerrum Holm, miljøkoordinator: ” Så det hele taget alt omkring kommunikation, synes jeg har æret ekstremt lærerigt” og ligeledes mener hun at alle burde have et sådant kursus.

Video med Helle fra AVAS – Så i det hele taget alt omkring kommunikation synes jeg har været ekstremt lærerigt.

Stenhuggeren

Karl Badsberg-Nielsen – direktør Stenhuggeren Dronninglund og Hals

I videoen fortæller Karl, at 3 dages kursus, som det her, er 100% godt givet ud. Dette siger han efter at have deltaget i kursus i praktisk gennemslagskraft hos Jill og Henrik. Udsagn fra Karl: “Jeg har fået mange redskaber til mig selv og til at kende andre mennesker“. 360Willforce laver praksisrelevante kurser, der gør en forskel for dig og dine medarbejdere i dagligdagen.

Video med Karl – Stenhuggeren fra Dronninglund og Hals – at lære mig selv at kende og selvfølgelig også mange redskaber

Danpos logo
Video med Daniel Vraa fra Danpo. Jeg har før været med til kurser, hvor vi har været 20 eller 10. Der bliver man slet ikke så personlig, som man bliver her. Og som den person jeg er, så vil jeg slet ikke åbne mig op for så mange mennesker, som jeg har gjort ved her.
Jill og Henrik gør et rigtigt godt arbejde og de supplerer hinanden rigtigt godt.

Video med Pernille Gammelgaard fra Danpo. Det her kursus har helt sikkert beriget mig med nogle værktøjer til, hvordan jeg kan nå bedre ud til folk i mit job som HR-partner

HMC logo
Video med Finn Skovborg fra HMC – Det har været rigtigt godt. Jeg synes, jeg har fået meget med fra kurset.

Bernhardis

Benedicte Bernhardis fra Bernhardis.dk er med i denne videofilm, hvor hun fortæller om hvordan hun “turde” få taletid hos Høgh møbler og ikke mindst med at lykkedes at komme ind i deres butik med sine varer.

Video med Benedicte Bernhardis fra Bernhardis.dk – bruger de her værktøjer til at analysere mig ud af den situation med at blive nervøs, anspændt, stresset og presset over min egen præstation.

Scaniros logo

Når en jyde siger, at noget er pengene værd – så er det saftsuseme pengene værd“: siger Keld. Hør Kelds udsagn efter kurset.

Video med Keld Jensen, direktør fra Scaniro

Jeg vil gerne anbefale det. Det er til folk, der har med andre folk at gøre.

Video med Ib Thorup, fabrikschef fra Scaniro