Samarbejde om sundhed

Aalborg Firmaidræt og 360willforce går sammen for at skabe en sundere og mere aktiv arbejdsplads

I et nyt samarbejde fokuserer Aalborg Firmaidræt og 360willforce på at fremme sundheden på arbejdspladserne. Sammen vil de blandt andet præsentere et spændende foredrag om fysisk og mental sundhed, effekterne af kollegamotion og adfærdsdesign, under overskriften “Boost jeres trivsel, arbejdsglæde og fællesskab på en og samme gang”.

Det er vigtigt at prioritere sundhed og trivsel på arbejdspladsen, da det kan have en positiv effekt på både medarbejderne og virksomheden som helhed. Et sundt arbejdsmiljø kan føre til øget arbejdsglæde, højere produktivitet, lavere sygefravær og en stærkere sammenhængskraft i arbejdsfællesskabet.

Foredraget vil fokusere på, hvordan man kan integrere en aktiv livsstil og socialt samvær i arbejdsdagen. Det vil give konkrete redskaber til at skabe en sundere og mere aktiv arbejdsplads, som vil resultere i øget trivsel og arbejdsglæde for alle medarbejdere.

“Vi er meget begejstrede for at samarbejde med Aalborg Firmaidræt om at fremme sundheden og trivslen på arbejdspladserne,” siger Henrik og Jill fra 360willforce. ” En sund arbejdsplads skaber glade og produktive medarbejdere, og vi bidrager til denne udvikling med vores foredrag,” siger Anne Louise fra Aalborg firmaidræt.

Booke dit foredrag enten hos Aalborg Firmaidræt, Anne Louise (info@aalborgfirmaidraet.dk) eller 360willforces (Henrik@360willforce.dk)

Læs om foredragets indhold her