Temadag om DISK – at se igennem andres briller

Når du forstår hvem du står overfor, forstår du også at tilpasse din kommunikation.

Du undgår bøvl og misforståelser som kan skade dine relationer. I værste fald, kan dårlig kommunikation skabe konflikter og uvenskab, hvilket ikke er befordrende for det gode samarbejde eller effektiviteten.

DISK personprofilerne beskriver typisk adfærd, kommunikationsstil, ledelsesstil, prioriteringer, motivationsfaktorer, arbejdsstil og hvordan man helst vil bidrage til sit team eller sin afdeling. Når du lærer om personprofilerne, har du et stærkt værktøj til at forstå dine omgivelser.

Målgruppe

Virksomheder og teams som skal kunne kommunikere bedre sammen

Form

Let og humoristisk. Aktiv undervisning med praktiske øvelser, hvor din hverdag og eksempler er i centrum. Derved bliver det håndgribeligt og praksisnært. Noget du kan bruge med det samme.

Læringsmål

•Forstå dine grundlæggende psykologiske drivkræfter, samt udvikle en forståelse af, hvordan din adfærd påvirker/opfattes af andre.

•Forstå, respektere og værdsætte andres profiler. Forstå hvorfor de gør som de gør, og det ikke er for at genere dig!

•Lære at kunne ”læse” og ”kommunikere” på modpartens præmisser (kunden, medarbejdere, kollega mm), for derved bl.a. at styrke jeres relation.

•Udvikle strategier til forbedret samarbejde, samt på baggrund af DISK profilen, at identificere ”best man for the job”.

Skræddersys efter behov

Kurset tilpasses individuelt til den enkelte virksomhed eller team. En temadag er minimum 3 timers samvær og selvfølgelig gerne mere for at nå hele vejen rundt.

Skriv til os her for at høre nærmere.